Rockaway Jakuba Havrlanta získává pod Mall Group 100% podíl v e-shopu Prodeti.cz

jakub-havrlant

Jakub Havrlant

0Zobrazit komentáře

V roce 2013 založilo trio podnikatelů, Peterka, Staněk a Davídek, e-shop zaměřený na dětské zboží Prodeti.cz, který dříve fungoval na bázi uzavřeného klubu a předplatného, za které rodičům posílal každý měsíc výběr z několika produktů. Nyní už Prodeti.cz funguje jako klasický e-shop a v pozadí se dějí zásadní změny.

Koncem minulého roku se totiž jediný zbývající majitel, František Peterka, zbavil i svého podílu a prodal ho, včetně slovenské mutace Bambino.sk, do rukou e-commerce skupiny Mall Group, která patří pod Rockaway Jakuba Havrlanta a zároveň vlastní i jeden z největších českých e-shopů, Mall.cz.

tomascupr

Přečtěte si takéOnline supermarket Rohlik.cz loni utržil téměř miliardu KčOnline supermarket Rohlik.cz loni utržil téměř miliardu Kč

Mall Group se tak stává 100% vlastníkem obou projektů, ve kterých dosud držela 75% podíl a které si za minulý rok sáhly na tržby ve výši 250 milionů korun, zmínil se server Lupa.cz. Po ovládnutí CZC.cz je to tak letos prozatím druhá největší změna pro Rockaway, respektive Mall Group.

prodeti

Diskuze (0)

Novinka

Anonym