České Rockaway otevírá program letních stáží pro studenty s názvem Rockaway Academy

11
0Zobrazit komentáře

Rockaway Academy letos v létě umožní až třem studentům stát se součástí jedné z nejprogresivnějších českých investičních skupin Rockaway.

Pražská společnost Jakuba Havrlanta, které patří společnosti jako Mall.cz, Heureka nebo Invia, se rozhodla otevřít oficiální program letních stáží. Vybraní studenti se zájmem o byznys a technologie dostanou možnost se na 10 až 12 týdnů zapojit do projektů v rámci různých portfoliových firem Rockaway.

kiwi

Přečtěte si takéBrněnský startup Kiwi.com dosáhl loni na tržby ve výši 8 miliard KčBrněnský startup Kiwi.com dosáhl loni na tržby ve výši 8 miliard Kč

„O tom, dát příležitost studentům zažít zákulisí společnosti, přemýšlíme už delší dobu, ale až teď jsme si jistí, že už jsme jako firma ve fázi, kdy se studentům můžeme opravdu věnovat. Jde nám o to, aby byl přínos stáží oboustranný, a studenti si odnesli maximum,“ říká Robert Chmelář, Deputy CEO a Investiční partner Rockaway.

Stážisté získají pracovní zkušenosti, odborný mentoring a stanou se zároveň součástí interních událostí jako je například CEO’s Day. Pokud se navíc student na stáži osvědčí, slibuje Rockaway možnost dlouhodobé spolupráce.

„Myslím, že v porovnání s podobnými programy stáží, u nás mají studenti jedinečnou šanci pracovat v extrémně rychlém prostředí internetového byznysu a užít si velmi neformální prostředí. Navíc jim to může otevřít dveře pro další spolupráci,“ doplňuje Eva Krausová z HR 2.0.

Zájemci se mohou přihlašovat na stránkách Rockaway Academy do 15. 4. 2017.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym