Rozvozová služba Rohlik.cz expanduje do dalších 5 měst, kde doručí nákup už za pár hodin

cupr

Zakladatel Rohlik.cz, Tomáš Čupr

0Zobrazit komentáře

Nákup potravin online a jejich doručení si v Česku pomalu, ale jistě, získává na oblibě, a to především díky rozvoji mnoha služeb, které dokázaly zvládnout logistiku s doručením do několika hodin, srovnat ceny na podobnou úroveň jako v kamenném obchodě a nabídku rozšiřovat tak, aby pokryla větší procento zákazníků.

Mezi tři největší hráče na tomto poli patří bezesporu Kosik.cz, iTesco, Kolonial.cz a Rohlik.cz, který vede Tomáš Čupr. Právě Rohlik.cz se po rozšíření z Prahy do Brna v půlce roku 2015 rozhodl, že vyzkouší i další trhy a ode dneška je dostupný i v Plzni, Liberci, Ústí nad Labem, Pardubicích nebo Hradci Králové, což mu otevírá potenciál zásahu na 2,5 milionů zákazníků.

donald-trump

Přečtěte si takéZakladatel a CEO Uberu odchází z Trumpova poradenského týmu. Elon Musk zatím zůstáváZakladatel a CEO Uberu odchází z Trumpova poradenského týmu. Elon Musk zatím zůstává

K tomu dodává Tomáš Čupr, zakladatel Rohlik.cz:

“V roce 2016 jsme se soustředili na Prahu. Poptávka je zde tak velká, že na expanzi nebyl prostor. Letos jsme po Liberci, Ústí nad Labem, Plzni, Hradci Králové a Pardubicích připraveni se postupně rozšířit i do dalších měst.”

rohlik-11

I v nových městech si Rohlik.cz chce zachovat rozvoz vlastními vozy a expresní doručení během několika hodin, které probíhá přímo z jeho pražského skladu. Ze začátku po rozšíření chce pak nabídnout nejrychlejší rozvoz za 4 hodiny. V nabídce má momentálně 10 tisíc produktů a nedávno se mu podařilo spustit možnost osobního vyzvednutí připravených potravin nebo vlastní značku kvalitních hotových jídel.

Foto: Rohlik.cz

Diskuze (0)

Novinka

Anonym