Memory: nástroj, který automaticky vytvoří přehled všech vašich denních aktivit

memory
0Zobrazit komentáře

Přiznejte se – kolik hodin denně jste opravdu schopni soustředit se plně na práci a nenechat se vyrušovat zbytečnými telefonáty, e-maily, které mohou počkat nebo prokrastinací na Facebooku? Hodně lidí si bohužel na tuto otázku neumí odpovědět, přitom by je mohl reálný výsledek překvapit a třeba i motivovat ke změně režimu.

Nástrojů na záznam odpracovaných hodin je hodně, stejně tak nástrojů, které jsou schopny nepříjemné okolní vlivy eliminovat – to vše ale bohužel většinou funguje zcela manuálně a dlouhodobě odrazuje od pravidelného používání. Proto si partička vývojářů ze startupu Timely, která vytváří nástroj pro tracking času, řekla, že vymyslí lepší způsob.

zavezu

Přečtěte si takéSeznam kupuje 17% podíl v novém přepravním startupu Zavezu.czSeznam kupuje 17% podíl v novém přepravním startupu Zavezu.cz

Tím by měla být služba s názvem Memory, který běží na pozadí počítače a dokáže zcela automaticky přidávat veškeré aktivity, které provozujete a následně je rozřazovat do jednotlivých kategorií. Zjistíte tak přesně na minuty, kolik času jste strávili na Facebooku, kolik v prohlížeči, editoru dokumentů, grafickém programu nebo třeba při pití kávy ve Starbucksu.

memory2

To se samozřejmě skvěle hodí pro firmy, které mají přes den problém sledovat, co vlastně dělají jejich klíčoví zaměstnanci nebo obchodníci na cestách, zrovna v době, kdy by se měli soustředit na práci. Těm ovšem přístup podle Memory dovolen není – vidí pouze počet reálně odpracovaných hodin a zbytek aktivity je čistě soukromý pro každého uživatele.

timely

Služba je momentálně v betaverzi a přihlášení do ní potencionální uživatele zařadí do fronty, ze které se mohou posunout nahoru sdílením mezi přátele. Nástroj pak funguje jak samostatně, tak jako integrace s Timely, které lze využívat v základním plánu zdarma a přímo z něj pak exportovat časové reporty nebo si nastavit integraci s aplikacemi třetích stran.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym