Amazon v Česku letos vytvoří 1 000 nových pracovních míst

Michal PtáčekMichal Ptáček

jeff
0Zobrazit komentáře

Americký Amazon i nadále pokračuje v rozšiřování svých aktivit na evropském kontinentu. Letos má totiž podle všeho tento e-commerce gigant, za kterým stojí miliardář Jeff Bezos (foto nahoře) v plánu v Evropě otevřít 15 000 nových pracovních míst, s tím, že hned 1 000 připadne na Českou republiku, kde firma už nějaký čas působí.

Pracovní pozice pak maji být určené pro lidi s různými zkušenostmi a vzděláním. Od inženýrů, analytiků a specialistů HR až po absolventy vysokoškolského studia či pracovníky bez jakýchkoli specifických zkušeností a budou se tedy týkat jak pražských korporátních kanceláří v Dejvicích, tak dvou logistických center v Dobrovízi.

MarvannShama

Přečtěte si takéSTRV investovali do českého startupu OneProve, který odhaluje padělky pomocí umělé inteligenceSTRV investovali do českého startupu OneProve, který odhaluje padělky pomocí umělé inteligence

Amazon v České republice i nadále investuje prostředky do nové infrastruktury a rozvoje zaměstnanců, abychom dokázali dál růst zároveň plnit potřeby našich zákazníků. V Česku nacházíme mnoho zaměstnanců, kteří chtějí využít příležitosti a získat zkušenosti ve společnosti, jež se neustále snaží vylepšovat služby pro své zákazníky. Všechny naše pracovní pozice nabízejí konkurenceschopné platy a zaměstnanecké benefity. Bude nám potěšením letos přivítat nové zaměstnance,“ vysvětluje Steven Harman, provozní ředitel Amazonu pro kontinentální Evropu.

V současné chvíli jinak Amazon v České republice zaměstnává okolo 3 000 lidí. S plánovanými změnami by se tak počet zaměstnanců měl do konce roku vyšplhat na 4 000.

foto: Jeff Bezos PR, CzechInvest

Diskuze (0)

Novinka

Anonym