Super Mario Run zamíří v březnu na Android

Michal PtáčekMichal Ptáček

mario
0Zobrazit komentáře

Je tomu zhruba měsíc, co na zařízení s operačním systémem iOS zamířila dlouho očekávaná skákačka od Nintenda: Super Mario Run, která mezi hráči a fanoušky i přes spoustu negativních recenzí (kritizujících především vysokou cenu 9,99 dolarů nebo nutnost být připojen k internetu) způsobila hotový poprask. Během pouhých 4 dnů totiž zaznamenala neuvěřitelných 40 milionů stažení, díky čemuž stanovila nový rekord obchodu App Store.

Proto není divu, že Nintendo dělalo maximum pro to, aby svůj herní klenot co nejdříve „dopravilo“ i na telefony, které běží na operačním systému Android a hru tak mohlo dostat ještě k více hráčům po celém světě. A vypadá to, že se zadařilo, jelikož podle oficiálních informací Nintenda, Super Mario Run na telefony s Androidem zamíří už v březnu.

Super Mario Run jinak do dnešního dne zaznamenalo přes 90 milionů stažení, avšak i tak zatím úplně nenaplňuje očekávání. Podle hned několika zahraničních zdrojů, si totiž přístup k plné verzi hry ve výši 9.99 dolarů údajně předplatilo pouze 3 procenta uživatelů, a je logické, že u Androidu lze z tohoto pohledu očekávat konverzi ještě o dost nižší.

mari

Diskuze (0)

Novinka

Anonym