S tímto nástrojem si můžete během několika minut vytvořit interaktivní byznys plán

bizplant
0Zobrazit komentáře

Ať už zrovna rozjíždíte startup, jste těsně před prvním kolem financování nebo máte firmu, která běží dlouho a chcete trochu změnit svoji strategii, určitě jste si prošli tvorbou nějaké formy business plánu, který by měl potencionálním investorům a partnerům odpovědět na nejzákladnější otázky ohledně záměru, který vytváříte.

Bohužel nejrůznějších často dost pochybných šablon je mnoho a určit správnou formu, která by člověka, který plán čte, zaujala, je o to složitější. S tím může pomoci služba jako Bizplan od uskupení Startups.co – ta nabízí v jednoduchém editoru postupnou tvorbu jednotlivých sekcí plánu tak, aby zapadl do předpřipravené šablony a dal se z něj vygenerovat tisknutelný nebo interaktivní výsledek.

supercharger1

Přečtěte si takéPodívejte se, kolik zaplatí noví majitelé elektromobilů Tesla za dobíjení na SuperchargerechPodívejte se, kolik zaplatí noví majitelé elektromobilů Tesla za dobíjení na Superchargerech

Upravovat lze texty, obrázky, vytvářet tabulky, grafy, zanášet finanční výsledky a automaticky počítat jednotlivé sloupce mezi sebou pro tvorbu pětiletého finančního plánu a nebo si vše dokonce propojit s účetním systémem a úkoly, které lze přímo v aplikaci postupně odškrtávat. Všechny tyto nástroje jsou pak dostupné pro týmovou spolupráci a přímo do nástroje je možné pozvat přímo i potencionální investory, kteří si mohou jednotlivé sekce proklikat.

bizplan2

Nástroj bohužel nenabízí žádné bezplatné období a začíná rovnou na placených plánech v cenách od 19 do 49 dolarů za měsíc. Cena se odvíjí od počtu uživatelů a spravovaných společností, pro které plány tvoříte.

Bizplan mimo jiné momentálně boduje na populárním portálu Product Hunt, kde se během jediného dne dostal mezi top produkty.

builder

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym