Podívejte se na nejnovější fotky dlouho očekávané Tesly Model 3

Filip HouskaFilip Houska

tesla
0Zobrazit komentáře

Jakmile Tesla oznámí nový produkt, je kolem toho tradičně velký humbuk. To samé platilo i v dubnu 2016 v případě představení Modelu 3, tedy nejnovějšího díla Muskovo společnosti na poli elektromobilů . Vůz je v hledáčku velké spousty fanoušků, a proto tedy není divu, že na povrch unikly další exkluzivní fotografie tohoto modelu, který by se měl k lidem dostat někdy po polovině příštího roku.

Tesla Model 3, který eviduje už statisíce předobjednávek ve formě zaplacení vratné zálohy ve výši 1 000 dolarů, má být nejlevnějším elektromobilem z dílen této vizionářské firmy s cenovkou okolo 35 tisíc dolarů (cca 875 tisíc korun).

spendee_1

Přečtěte si takéČeská aplikace pro správu financí Spendee nově podporuje propojení s bankovními účtyČeská aplikace pro správu financí Spendee nově podporuje propojení s bankovními účty

I když se objevily i pojízdné modely, tak se stále jedná o koncept, který se začne vyrábět v polovině letošního roku. O to větší zájem je o fotky zdůrazňující krásy tohoto technologického skvostu s dojezdem okolo 346 kilometrů na jedno nabití. Takto se prototyp vozu Tesla Model 3, který byl představen minulý týden investorům přímo v továrně Gigafactory, podařilo zachytit uživateli knobi46

View this post on Instagram

#teslamodel3 #gigafactory

A post shared by Detlef Knobloch (@knobi46) on

O další snímek se postaral i Michael Rossiter během loňského listopadu. Světu o něm dal vědět na svém twitterovém účtu…

Ryan McCaffrey pro změnu neukazuje celý vůz, nýbrž detail na brzdovém pedálu…

Přední část očekávané novinky sdílela i Bonnie Cheung, která svým „americkým úsměvem“ nadšení rozhodně netají…

https://www.instagram.com/p/BPRO8lqFS_Z/?taken-by=b.cheung

Více se skrývá za hashtagy

Více fotek (které navíc budou přibývat) lze najít na sociálních sítích, konkrétně na Instagramu a Twitteru, kde je nadšenci a fanoušci sdílí. Pro zjednodušené hledání se rozhodně vyplatí využít hashtagy jako #teslamodel3, #tesla3 a tak podobně.

Foto: Tesla Press Kit

Diskuze (0)

Novinka

Anonym