Takto by mohla vypadat nová varianta iPhonu, která by měla doplnit stávající řadu

Filip HouskaFilip Houska

iphone7-release-sanfrancisco-1
0Zobrazit komentáře

I když tomu není tak dávno, co Apple představil nejnovější a prozatím nejvýkonnější kousky svých mobilních zařízení, začíná se spekulovat, že by mohl brzy přijít s dalším modelem, respektive jeho variantou. Řadu stříbrných, zlatých, růžově-zlatých a leskle/matně černých iPhonů 7 a iPhonů 7 Plus by měla doplnit nová barva – bílá Jet (Pure) White.

S touto informací přišel známý japonský blog Macotakara, který svět zásobuje poměrně spolehlivými spekulacemi na téma Applu. V minulosti dokázal například předpovědět příchod matně černé barvy nových iPhonů nebo nahrazení manuální tlačítka Home systémovým prvkem s haptickou odezvou.

snapnator2

Přečtěte si takéTato vychytávka vám na vaše nové MacBooky vrátí populární MagSafeTato vychytávka vám na vaše nové MacBooky vrátí populární MagSafe

Očekávaná barevná kombinace, o níž blog s odkazem na dodavatelské řetězce Applu informuje, by měla být lesklá (stejně jako u varianty Jet Black), avšak s tím rozdílem, že bude bílá. Samotný zdroj však uvádí, že se jedná o nedůvěryhodné spekulace, které nemusí být naplněny. Návrh jako takový ovšem vypadá atraktivně a rozhodně by si našel své fanoušky.

iphone7

Foto: Macotakara

Diskuze (0)

Novinka

Anonym