S tímto nástrojem zjistíte, s jakou rychlostí a přesností dokážete psát v angličtině

Filip HouskaFilip Houska

typingspeed
0Zobrazit komentáře

Možná si pamatujete na dobu, kdy jste měli během počítačové výuky na střední škole trénovat psaní všemi deseti na klávesnici. Ať už vám to připadadalo jakkoliv zvláštní nebo zbytečné, tak se dnes rychlé a přesné psaní může hodit v nespočtu oborů, od kódování a programování, až po profesionální překlad. K pravidelnému tréninku koluje internetem mnoho bezplatných platforem fungujících v prohlížeči a jednou z nich je Typing Speed Test, od vývojářů LiveChat Software.

Typing Speed Test funguje tak, jak se dá očekávat: ve stanoveném limitu jedné minuty je nutné opsat náhodně vybraná anglická slova a důraz se klade nejen na rychlost psaní, ale také na přesnost. Po uplynutí vytyčené doby se objeví tabulka s vyhodnocením. Ta sděluje, kolik slov a úhozů (znaků) bylo za minutu napsáno a s jakou procentuální přesností byl úkol splněn.

appleglass_1

Přečtěte si takéApple podle všeho chystá zcela nový produkt, který by měl napravit reputaci rozšířené realitěApple podle všeho chystá zcela nový produkt, který by měl napravit reputaci rozšířené realitě

Výsledky lze pak srovnávat s dalšími uživateli, vyzvat je k tomu samému testu a vzhledem k povaze služby je samozřejmě možné test opakovat znovu a znovu, bezplatně. Nástroj v prohlížeči ale samozřejmě slouží opět jen a pouze jako propagace zmíněného LiveChatu.

typingend

Diskuze (0)

Novinka

Anonym