Čechoameričan John Vanhara spouští nový startup PoBoxZone

Michal PtáčekMichal Ptáček

john
0Zobrazit komentáře

John Vanhara zcela určitě patří k nejvýraznějším a nejúspěšnějším Čechům, kterým se opakovaně podařilo se svým byznysem uspět na extrémně konkurenčním americkém trhu. Ostatně například populární přeposílací službu Shipito, se přibližně před rokem a půl podařilo Vanharovi prodat odhadem za 50 až 60 milionů dolarů v hotovosti, což mu dozajista zajistilo dostatek finančních rezerv pro rozjezd dalších projektů.

Jedním z nich je i relativní novinka s názvem PoBoxZone, která sama sebe popisuje jakou službu pro novou generaci mail forwardingu (přeposílání pošty), která klientům poskytuje adresu v USA pro příjem jejich pošty, s tím, že tuto adresu je navíc možné použít jako oficiální adresu, tedy například i pro registraci americké firmy apod.

john-1

Přečtěte si takéJohn Vanhara prodává po 7 letech zásilkovou službu ShipitoJohn Vanhara prodává po 7 letech zásilkovou službu Shipito

Mezi funkcionality nové služby patří například možnost nechávat si automaticky scanovat veškerou příchozí poštu či synchronizace na cloud. V praxi to poté funguje tak, že jakmile obdržíte dopis, tak je Vám zaslán jeho scan emailem, do zákaznického účtu, a ještě navíc jej zcela automaticky obdržíte do Vašeho cloudu (podporuje Dropbox, OneDrive a Google Drive). Svoji poštu si také zákazníci mohou nechat fyzicky přeposlat, a to na základě zvolené frekvence, např. týdně, měsíčně či až na základě jejich požadavku.

Do budoucna pak prý PoBoxZone bude rozšiřovat síť svých adres i pomimo USA.

s

Diskuze (0)

Novinka

Anonym