Berlínský startup vymyslel unikátní deštník, který zůstane suchý na povrchu i po použití v dešti

Filip HouskaFilip Houska

suprella
0Zobrazit komentáře

Sychravé počasí je zpravidla indikátorem pro to, abyste před opuštěním střechy nad hlavou sáhli po deštníku. Nepříjemnost však nastává v případě, kdy je deštník po složení navlhlý a má tendenci vám zamokřit nejen oblečení, ale také například sedačky v autě. Na to reaguje německý startup Suprella s novým kreativním produktem.

Představil totiž vlastní deštník Suprella Pro, který funguje přesně naopak od deštníku klasického. Jakmile jej pohybem ruky stáhnete, respektive zavřete, složí se mokrou plochou dovnitř. Na povrchu pak zůstane prakticky vždy suchý. K tomu pomáhá nejen speciální mechanismus pro otevírání a zavírání, ale také použité materiály.

inst

Přečtěte si takéInstagram spouští funkci nakupováníInstagram spouští funkci nakupování

Na výrobu deštníků Suprella jsou použity specifické nanotechnologie a materiál, který zabraňuje prosakování vody a případnému promočení. Produkt je navíc až dvojnásobně odolnější oproti tradičním deštníkům a disponuje zvýšeným ochranným faktorem proti UV záření.

suprella_2

Nevšední deštníky z kreativních dílen berlínského týmu Suprella jsou nabízeny ve dvou variantách pod označením Suprella Pro se základní cenou na 90 eurech, tedy asi 2430 korunách, a Suprella Pro Premium za 100 eur, tedy kolem 2700 korun. Nyní na oficiálním webu navíc probíhá akce, ve které lze získat obě varianty s takřka 50% slevou.

Rozdílem jsou nejen ceny, ale také barevné provedení. Vyšší řadu je možné pořídit s různými grafickými motivy na vnitřní straně produktu. Modely z edice Suprella Pro jsou nabízeny pouze s jednobarevnými návrhy.

https://vimeo.com/189332111

Foto: Suprella

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym