Tohle by mohla ukrývat nová generace iPadu mini, kterou Apple v nejbližší době chystá

Filip HouskaFilip Houska

ipad_1010_mp
0Zobrazit komentáře

Tim Cook, výkonný ředitel společnosti Apple, již několikrát veřejně pronesl, že v iPadech vidí budoucnost a potenciál nahradit tradiční desktopové počítače. I když s ním mnoho lidí nesouhlasí, tak se svého přesvědčení nehodlá vzdát ani příští rok.

Na základě zprávy od analytické společnosti KGI, kde figuruje světově uznávaný Ming-Či Kuo, by měl Apple v březnu 2017 představit tři nové modely iPadů. Zatímco KGI nezmínilo nic o oblíbeném iPadu mini, který je díky nadvládě modelů Pro v poslední době v ústraní, japonský blog Mac Otakara přispěchal s informací, že mezi třemi novými stroji bude s největší pravděpodobností i nový zástupce 7,9palcových jablečných tabletů.

zuckdemo

Přečtěte si takéFacebook investuje do virtuální reality dalších 250 milionů a představil několik novinekFacebook investuje do virtuální reality dalších 250 milionů a představil několik novinek

Má být pojmenován jako iPad mini Pro nebo iPad mini 5 a měl by nahradit iPad mini 4, který byl představen v září minulého roku. Je téměř jisté, že úhlopříčka u očekávané novinky zůstane nepozměněna, čili 7,9 palců, ovšem výbavou bude oproti svému předchůdci značně napřed.

ipad_1010_1

Největší změnu by měla pocítit kamera iSight. Ta má disponovat 12megapixelovým rozlišením, jež bude obohaceno o dvouledkový blesk True Tone. Technologie True Tone by se měla také promítnout v samotném displeji, avšak v tomto případě se jedná o situaci, kdy bude displej schopen vyvažovat bílou barvu v různých světelných podmínkách. Dále se předpokládá, že iPad mini Pro přijde i se Smart Connectorem, tedy možností připojení specifického příslušenství a čtyřmi reproduktory.

Nejmenší iPad však nemá být jediným modelem, který by se měl podle uvedených zdrojů na jaře příštího roku objevit. Spekuluje se o změnách v rámci stávajících vlajkových lodí Pro. Standardní varianta (9,7 palců) by měla být zvětšena na 10,1 palců a největší 12,9palcový model má být vylepšen displejem True Tone a totožným kamerovým systémem jako u iPadu mini Pro.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym