Je tu další ročník Startup Summitu, kde se představí hvězdy z firem jako Kiwi.com, Liftago nebo GoodAI

Filip HouskaFilip Houska

0Zobrazit komentáře

Říjen je již v plném proudu a to znamená příchod tradiční, v pořadí páté, konference Startup Summit. Ta se bude odehrávat v prostorách pražského City Toweru a opět nabídne množství zajímavých informací o rozvíjející se sféře startupů. Organizátorem akce je opět server Tyinternety.cz se záštitou hlavního města Prahy a vládních institucí.

Letošní ročník, který se bude konat ve dnech 26. a 27. října, má být zaměřen především na prohloubení spolupráce mezi startupy, korporacemi a městy. Místo za mikrofonem bude patřit nejen předním českým hráčům se zajímavými přednáškami o konkrétních oblastech, ale také Martinu Veselovskému z DVTV, který bude celou akci moderovat.

caara-8_jan-vesely_1476081929

Přečtěte si takéCaara.cz: český startup, který chce nabídnout online prodej ojetých vozů s ověřením stavuCaara.cz: český startup, který chce nabídnout online prodej ojetých vozů s ověřením stavu

Slovo dostane například Oliver Dlouhý, zakladatel celosvětového vyhledávače letenek Kiwi.com, Ondřej Krátký, tvůrce alternativní taxislužby Liftago, Viktor Fischer z investiční skupiny Rockaway Capital, CEO české umělé inteligence GoodAI Marek Rosa a mnoho dalších. Chybět nebude ani populární bavič Kazma nebo primátorka hlavního města Prahy Adriana Krnáčová. Jak tomu bývá zvykem, všichni zúčastnění budou nakloněni networkingu a různým debatám.

2015_10_15_08_49_36

Program je rozdělen na dva bloky – Startup Summit, kde bude mezi hlavní témata spadat problematika startupů a korporací, a Smartup Summit, jenž se bude věnovat problematice chytré městské infrastruktury. Uvedené bloky na sebe budou navazovat, s tím že pro kombinaci obou je třeba investovat 7 tisíc korun (12 tisíc za VIP vstup). Možné jsou pochopitelně i samostatné vstupy, kdy jeden přijde na 4500 Kč (7,5 tisíce VIP).

Podrobnější informace o této dvoudenní konferenci, kde je mediálním partnerem i náš magazín, jsou dostupné na oficiálních webových stránkách.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym