Vývojář nejvyužívanějšího herního enginu bude v Praze diskutovat o budoucnosti virtuální reality

Jiří SvobodaJiří Svoboda

0Zobrazit komentáře

Jedna z předních českých firem v oblasti mobilního vývoje, STRV, se rozhodla už příští týden uspořádat v Praze akci VR Night, zaměřenou na virtuální a augmentovanou realitu. Nejenom, že si účastníci budou moci vyzkoušet systémy HTC Vive a Oculus Rift, ale navíc dostanou možnost setkat se se zajímavým hostem.

Tím nebude nikdo jiný než Amir Ebrahimi, který má bohaté vývojářské zkušenosti a v současnosti vede projekt EditorVR v rámci známé značky Unity, jenž je zároveň předním herním enginem současnosti a se kterou se nedávno spojil Facebook s cílem vytvořit novou videoherní digitální platformu. Se zájemci a COO STRV, Lubo Smidem, se podělí o cenné zkušenosti a posléze bude i součástí moderované diskuze o budoucnosti virtuální reality. Nebude chybět ani závěrečný networking a afterparty.

Nanofarm_13

Přečtěte si takéDíky tomuto startupu, si můžete doma za pár korun vypěstovat vlastní potraviny bez zaléváníDíky tomuto startupu, si můžete doma za pár korun vypěstovat vlastní potraviny bez zalévání

VR Night se uskuteční v úterý 13. září od 19:00 v prostorách kanceláří STRV v pražském Karlíně. Akce je určená jak pro amatérské nadšence do technologií, tak i pro profesionální vývojáře a designéry. Celý program bude zároveň veden v angličtině, aby si na své přišli i zahraniční účastníci. Vstup je zdarma a registrace probíhá přes platformu EventBride.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym

STRV

STRV je česká technologická společnost zaměřující se na vývoj softwarových…

Klíčoví lidé

lubo-smid3

Lubo Smid

CEO