Přepravní startup Lyft a české Liftago společně v Praze poodhalí pozadí svého mobilního vývoje

Jiří SvobodaJiří Svoboda

0Zobrazit komentáře

Do spojenectví zatím nevstoupily, i tak ale mají americký Lyft, jakožto hlavní konkurent Uberu na americkém trhu, a český startup Liftago, mnoho společného. Obě značky už léta působí na trhu s dopravními aplikacemi a tak jejich zástupci uspořádali v Praze společné setkání pod záštitou Google User Group, aby podebatovali se zájemci a předali cenné zkušenosti.

Za Lyft přijede do Prahy Sebastian Brannstrom, který bude hovořit i o tom, jak přešel od malé party z garáže k vedení dvanácti týmů mobilního vývoje, od kterého se dostal až k šéfování projektu autonomní přepravy v rámci firmy. Spolu s ním promluví také spoluzakladatel českého Liftaga, Ondřej Krátký, o tom, jak jeho startup téměř zkrachoval a následně se dostal až mezi nejlepší evropské aplikace na Google Play.

Waze

Přečtěte si takéGoogle chce pomocí aplikace Waze nabízet sdílení přepravy podobné Uberu nebo LyftuGoogle chce pomocí aplikace Waze nabízet sdílení přepravy podobné Uberu nebo Lyftu

Vše se odehraje v pražském Impact Hubu již v pondělí 19. září od 18:30. Na své si přijdou zejména mobilní vývojáři, serveroví inženýři, ale také zájemci o startupy. Více informací naleznete v pozvánce Lyftu nebo na stránce akce na Facebooku.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym