Podívejte se do nových kanceláří startupu na rezervaci míst v restauracích Restu.cz

0Zobrazit komentáře

Startup na rezervaci míst v restauracích, Restu.cz, který zároveň slouží jako katalog s komplexním hodnocením jednotlivých podniků, založil zhruba před 3 roky Pavel Suchánek a dnes po překročení zásadního milníku otevírá nové kancelářské prostory v Liberci, kam se přesune celý stávající tým.

Restu se podařilo za celou dobu fungování zařadit do databáze takřka 17 tisíc restaurací, ze kterých je přibližně 7800 k dispozici i pro rezervaci stolu online a na 800 s rezervací v reálném čase, tedy s okamžitým potvrzením, bez manuálního zásahu. Díky tomu se podařilo do restaurací poslat přes 3,5 milionů zákazníků a těm v rámci věrnostního programu rozdat více než 12 milionů korun v kreditech, které je pak možno utrácet v partnerských podnicích.

barta

Přečtěte si takéČeský srovnávač ePojisteni.cz bude za desítky milionů novým sponzorem fotbalové ligyČeský srovnávač ePojisteni.cz bude za desítky milionů novým sponzorem fotbalové ligy

Z nové kanceláře v Liberci pak probíhá veškerý vývoj hlavního produktu – rozšíření v tomto roce proběhlo ale i na slovenský, maďarský a polský trh, kde se řeší především obchod. Téměr 200 m2 podkrovní kanceláře vytvořila architektka Eliška Šídová a prostor by měl bez problému pojmout přibližně 33 pracovních míst.

Podívejte se sami:

001
008
007
006
005
004
003
002

Diskuze (0)

Novinka

Anonym