Tenhle startup umožňuje rezervaci nejlepších hotelových apartmá s platbou na splátky

suiteness
0Zobrazit komentáře

Podobně jako oblíbený startup a stejnojmenná aplikace, HotelTonight, která umožňuje jednoduchý booking hotelů v mnoha destinacích, včetně Prahy, propojených se službami reálného člověka, který je schopný poradit nebo zařídit maličkosti, vznikl nedávno i další projekt, který se zaměřuje na tak trochu jinou specifickou oblast. Na luxusnější ubytování.

Startup s názvem Suiteness totiž v rámci svých služeb zobrazuje pouze ta nejlepší hotelová apartmá, s jejich přímou cenou. Vybírat tak lze od menších pokojů s oddělenou ložnicí, až po obrovské několikapatrové penthousy za tisíce dolarů za noc. Služba je momentálně dostupná pouze v Londýně a několika amerických městech jako New York, Los Angeles, Las Vegas nebo Miami.

elon

Přečtěte si takéTesla potvrzuje nákup firmy na instalaci solárních panelů za více než 2,6 miliard dolarůTesla potvrzuje nákup firmy na instalaci solárních panelů za více než 2,6 miliard dolarů

Nejlevnější pokoje se standardně pohybují v cenách od 120 do 150 dolarů za noc, s tím, že ty zajímavější někde na pětinásobku, což logicky přináší jeden z potencionálních problémů – služby Suiteness jsou finančně nedostupné mnoha běžným uživatelům. Startup si tak řekl, že pro pokrytí širšího počtu zákazníků zavede možnost zabookování dražších pokojů s platbou ve formě měsíčních splátek.

suiteness

Splatit celou částku lze během 3 až 12 měsíců, s tím, že při nejkratší době a splnění podmínek je splátka bez jakéhokoliv navýšení. V až ročním období pak začíná úrok na 10 %. Jde tak o snahu přiblížit luxus, například při různých speciálních příležitostech, i jinak běžným lidem. Kromě toho slibuje 1% příspěvek z každé rezervace na charitativní účely.

Startup jako takový ovšem není úplnou novinkou, jeho první kroky sahají až do roku 2014, kdy vznikl v kalifornském Oaklandu a momentálně prochází dalším kolem známého akcelerátoru Y Combinator.

suiteness2

 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym