S tímto šikovným nástrojem lze kompletně stáhnout zdrojový kód jakéhokoliv webu

webdownload
0Zobrazit komentáře

Ať už se zrovna učíte kódovat, potřebujete rychlou zálohu nebo si chcete jen ze zvědavosti hrát s určitou webovou stránkou a pozměnit její vzhled a podívat se podrobněji na to, jakým způsobem je nakódována, existuje hned několik způsobů, jak toho docílit. Většina lidí na to jde přes jednoduché zobrazení zdrojového kódu či rovnou stáhnutí celé stránky přímo ve webovém prohlížeči.

To sice v úplném základu funguje, ale většinou neponechává originální strukturu souborů, jejich názvy a návaznosti, takže to při nějakých drobných změnách pro vlastní účely může působit problémy. Jednoduchý online nástroj Website Downloader ovšem nabízí stažení celé stránky, včetně správně pojmenovaných a rozřazených souborů v adresářích.

airbnb

Přečtěte si takéAirbnb získává dalších 850 milionů dolarů a posunuje svoji valuaci na bezmála 30 miliardAirbnb získává dalších 850 milionů dolarů a posunuje svoji valuaci na bezmála 30 miliard

Po zadání URL a e-mailu do pole na webu stačí, u složitějších stránek, maximálně 15-20 minut počkat a na e-mailovou adresu, stejně jako do preview okna v prohlížeči, dorazí kompletní kopie zadané webové stránky v archivu. Kromě jednotlivých HTML, CSS souborů a assetů ve formě obrázků, se stáhne i kompletní struktura JS souborů a všechny navazující odkazy jsou připraveny tak, aby fungovaly lokálně offline, bez nutnosti přecházet na prolinkovaný web.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym