Díky této aplikaci se můžete učit kódovat nebo programovat kdekoliv přímo z mobilu

mimo
0Zobrazit komentáře

Výuka kódování se stala v posledních letech skoro tak běžnou, jako učení na základní škole. Vznikl nespočet uskupení, které pomáhají i úplně obyčejným, technologií tolik nepolíbeným, lidem s osvojením základů a s možností dalšího přivýdělku k jejich běžné práci. Mezi takové nástroje se nyní zařadil i startup Mimo, který chce učit lidi kódovat a programovat na mobilních zařízeních, tedy kdekoliv na cestách.

Princip je velmi jednoduchý. Po registraci si uživatel vybere kurz, kterým chce projít a postupně si na základě výukových lekcí a časově limitovaných zkouškách osvojuje základy. Učit se lze jak klasické HTML, CSS, Javascript, tak třeba i Swift, C++ nebo Ruby a Python, tedy technologie, po kterých je momentálně největší poptávka.

pokemongo

Přečtěte si takéTvůrci Pokémon Go zatrhli přístup vývojářům, kteří umožnili hledání pokémonů na mapěTvůrci Pokémon Go zatrhli přístup vývojářům, kteří umožnili hledání pokémonů na mapě

První dvě lekce v rámci aplikace jsou zdarma – pokud je s nimi uživatel spokojen, může pokračovat zaplacením ročního poplatku za premium členství za necelých 50 dolarů, které mu otevře cestu ke všem výukovým lekcím. Mimo by se chtěl kromě programování a kódu zaměřit i na výuku dalších dovedností, jako je marketing, vedení společnosti, matematika a obecně věda.

mimo-screenshots

Appka je momentálně dostupná pro iOS a brzy by měla následovat její Android podoba. Kromě využití na mobilu bude v nejbližší době možné lekce procházet i online, na jakémkoliv dalším zařízení. Učit se navíc lze také offline, takže je možné využívat aplikaci i mimo signál, třeba v metru, letadle nebo kdekoliv jinde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym