Tinycards: novinka od tvůrců populární appky na výuku jazyků Duolingo

Michal BenatzkyMichal Benatzky

Snímek obrazovky 2016-07-20 v 12.47.58
0Zobrazit komentáře

Oblíbená aplikace na procvičování cizích jazyků, Duolingo, od stejnojmenného studia, za kterým stojí tvůrce zabezpečovacího nástroje reCAPTCHA, Luis von Ahn, se rozhodla expandovat za hranice výuky jazyků. Novinka s názvem Tinycards totiž velmi podobným způsobem, jakým nás Duolingo učí cizí jazyky, pomáhá zapamatovat si geografická, historická nebo fyzikální fakta.

Po spuštění aplikace, která byla pro iOS oficiálně uvolněna včera, se stačí přihlásit novým, nebo stávajícím účtem z Duolinga. Poté Tinycards uživatele vyzve, aby si z nabídky vybral alespoň tři témata, která by si chtěl procvičit. K dispozici je široký výběr okruhů od států USA, přes lidskou kostru, až po bohy antického Řecka.

Pokemon Go hands on

Přečtěte si takéNintendo díky návratu Pokémonů za 2 dny zvýšilo svoji hodnotu o 7 miliard dolarůNintendo díky návratu Pokémonů za 2 dny zvýšilo svoji hodnotu o 7 miliard dolarů

Pomocí interaktivních karet, opakovaného opisování názvů, či vybírání z více možností pak díky aplikaci budete za několik minut spolehlivě vědět, kde přesně leží New Hamsphire nebo jak se odborně nazývá krční páteř. Tinycards je kompletně v angličtině, což pro nás v České republice může navíc přinášet další přidanou hodnotu. Díky propojení s obrázky se totiž můžete naučit také odborná anglická slovíčka.

tinycards-app

Download: App Store

Diskuze (0)

Novinka

Anonym