Populární aplikace Buffer nyní podporuje i Instagram

Michal PtáčekMichal Ptáček

buffer
0Zobrazit komentáře

Kdo se správě obsahu na sociálních sítích typu Facebook, Twitter nebo Pinterest věnuje profesionálněji, zcela určitě používá některou z plánovacích aplikací, která umožnuje zkrátit URL příspěvku do vizuálně atraktivnější podoby, zveřejnit příspěvek v konkrétní dobu a následně sledovat užitečné statistiky, včetně dosahu nebo počtu prokliků.

Zřejmě nejpopulárnější aplikací tohoto typu je Buffer, který bylo doteď možné používat právě pro již zmíněný Facebook, Twitter, Pinterest nebo LinkedIn. Jedna důležitá sociální síť ale v tomto seznamu chyběla. A to konkrétně Instagram, který každý den použije okolo 300 milionů uživatelů, což samozřejmě pro internetové marketéry představuje obrovskou příležitost jak oslovit nové, potenciální zákazníky a uživatele.

avast-prague-hq-main

Přečtěte si takéČeský Avast kupuje za 1,3 miliardy dolarů konkurenční AVGČeský Avast kupuje za 1,3 miliardy dolarů konkurenční AVG

A to si dobře uvědomují i tvůrci Bufferu, kteří svoji aplikaci nyní zpřístupnili právě i pro tuto stále významnější sociální platformu.

Protože však API Instagramu zatím neumožňuje zveřejnovat příspěvky pomocí aplikací třetích stran, jde na to Buffer v tomto případě trochu obklikou. Jakmile se přiblíží datum naplánovaného zveřejnění, Buffer vás o této skutečnosti formou notifikace s naplánovaným příspěvkem a fotkou upozorní. Kliknutím na tlačítko „Open in Instagram“ následně příspěvek přenesete právě do Instagramu, s tím, že v této chvíli už ho můžete i oficiálně zveřejnit.

Buffer pro Instagram můžete vyzkoušet ZDE.

buffer

Snímek obrazovky 2016-07-13 v 8.44.31

Diskuze (0)

Novinka

Anonym