Pokémon GO je nyní oficiálně dostupný ve většině evropských zemí, včetně Česka a Slovenska

24119_maxresdefault-1466323273
0Zobrazit komentáře

Momentální fenomén mobilní hry na bázi augmentace reality, který vzešel z úspěšné značky Pokémon, od společnosti Nintendo, s názvem Pokémon GO si oblíbilo tolik hráčů, že to Nintendo vystřelilo opět nad 30 miliardovou hranici v dolarech. Hru během jediného týdne začalo hrát takřka 12 milionů aktivních uživatelů denně a stala se z ní největší mobilní hra v USA.

Těchto čísel se navíc podařilo dosáhnout i přes to, že není v mnoha zemích stále dostupná, včetně většiny těch evropských. Očekává se tak, že po globálním zpřístupněním budou čísla více než dvojnásobná, což brzy zjistíme. Před několika hodinami se totiž oficiálně dostalo Pokémon GO i do zemí jako Rakousko, Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Slovensko nebo právě do České republiky.

avast-prague-hq-main

Přečtěte si takéČeský Avast kupuje za 1,3 miliardy dolarů konkurenční AVGČeský Avast kupuje za 1,3 miliardy dolarů konkurenční AVG

I na českém nebo slovenském App Store / Google Play je tak nyní oficiálně aplikace dostupná. Doufejme, že se opět pod nevídaným náporem fanoušků neocitne v problémech s dostupností stažení, jako tomu bylo v mnoha zemích. Do teď bylo totiž možné hrát v Evropě pouze prostřednictvím stažení aplikace přes americký App Store nebo stažením APK třetí strany, kde se dá spekulovat o bezpečnosti.

Stažení: App Store / Google Play

Diskuze (0)

Novinka

Anonym