PokeMatch: Seznamka pro sběratele Pokémonů ve stylu Tinderu

Michal BenatzkyMichal Benatzky

pokemongo_feat-1500×844
0Zobrazit komentáře

Fenomén jménem Pokémon Go si k dnešnímu dni celosvětově odhadem stáhlo už 75 milionů lidí, kteří vývojářům reinkarnovaných animovaných postaviček přinesli v příjmech až 36,9 milionů dolarů (900 milionů korun). První týden po uvolnění se dokonce Pokémoni stali nejrychleji stahovanou aplikací pro iOS vůbec.

Vzhledem k ohromné popularitě chytání Pokémonů se tím pádem začínají v Appstoru a obchodě Play objevovat aplikace, které z nového hitu Nintenda těží. Jednou z nich je i kříženec Pokémonů a seznamky Tinder, s názvem PokeMatch, který vznikl jako seznamka pro hráče Pokémon Go a je dostupný jak pro iPhony, tak také pro smartphony běžící na operačním systému Android.

rezab

Přečtěte si takéJan Režáb ze Socialbakers nastupuje jako CEO do čínské firmy s miliardovým obratemJan Režáb ze Socialbakers nastupuje jako CEO do čínské firmy s miliardovým obratem

Princip aplikace je velmi podobný populárnímu Tinderu. Svému protějšku můžete i zde dát zelenou přetažením jeho obrázku doprava. Pokud se dva hráčí navzájem schválí, umožní aplikace společný chat. Podle tvůrce PokeMatch má jeho výtvor v současné době zhruba 7500 uživatelů, kteří mezi sebou navázali na 10 tisíc nových spojení.

pok

Diskuze (0)

Novinka

Anonym