Podívejte se do nových kanceláří STRV v Karlíně

Michal PtáčekMichal Ptáček

Nové sídlo STRV v pražském Karlíně

0Zobrazit komentáře

Česká technologická společnost STRV, která se specializuje na vývoj mobilních a webových aplikací, nedávno oficiálně představila své nové vývojářské sídlo.

Z dlouho obývaných prostor ve Slovanském domě na Praze 1, se totiž společnost založená čtveřicí: David Semerád, Lubo Smid, Pavel Zeifart a Martin Šťáva, přestěhovala do zbrusu nových kanceláří v budově River Garden, v pražském Karlíně. A takhle to vypadá uvnitř…

„Při výběru kanceláří jsme byli limitováni řadou požadavků, které jsme na nové prostory měli. Blízko centra, terasy, prostory pro volnočasové aktivity a zároveň jsme chtěli vytvořit kanceláře, které budou odrážet naši firemní kulturu a fakt, že pracujeme pro americké startupy. Proto nemáme zlaté kliky, ale březový háj, vlastní bar, posilovnu, rozlehlé terasy a vířivku. Podařilo se nám s Martinem Stárou z Perspektiv vytvořit prostředí, kde lidé rádi pracují a ještě raději tráví svůj volný čas. Získali jsme také prostory, kde máme místo pro více než 200 lidí pro námi pořádané eventy, a k tomu všemu jsme stále relativně velmi blízko centra města. Nové kanceláře v River Garden II/III splnily všechny naše požadavky, ale hlavně nám umožňují další personální růst, což je nejdůležitější,“ řekl pro CzechCrunch, Lubo Smid, spoluzakladatel a COO STRV.

Lokalita: River Garden – Karlín, Praha 8
Datum dokončení: 2016
Velikost: 5,500 m2
Design: Martin Stara, Studio Perspektiv
Fotky: Alexander Dobrovodsky

strv-kancelare_1
strv-kancelare_2

Kanceláře STRV v pražském Karlíně

strv-kancelare_3

Event space

strv-kancelare_4
strv-kancelare_5

Kanceláře STRV v pražském Karlíně

strv-kancelare_7
strv-kancelare_8
strv-kancelare_9

Scroll Bar v sídle STRV, kde setkání proběhne

strv-kancelare_10

Kuchyně a bar

strv-kancelare_11

Chill-out zóna

Diskuze (0)

Novinka

Anonym