Flatbook: elegantní rozšíření, které pročistí váš Facebook a zbaví ho reklam

Filip HouskaFilip Houska

flat
0Zobrazit komentáře

Desktopová verze Facebooku se v poslední době stává útočištěm nejrůznějších reklam a často i zbytečných funkcí, které rozhodně nepůsobí uživatelsky atraktivním dojmem. Proto vznikají různé doplňky a aplikace, které se s tímto problémem snaží bojovat a umožňují nastavit si Facebook do čistší podoby.

Tak jako rozšíření pro prohlížeč Chrome s názvem Flatbook, které dokazuje, že se nejpopulárnější síť světa dá používat i tak, pro co byla původně stvořena. Nejen, že totiž tento softwarový počin schovává všechny reklamy, ale také uživatele například zbaví sekcí jako doporučené hry v pravé části webového rozhraní.

motejlekskocdopole

Přečtěte si takéMotejlek.com opouští investor Ondřej Tomek. Zpět ho získávají Motejlek a SkočdopoleMotejlek.com opouští investor Ondřej Tomek. Zpět ho získávají Motejlek a Skočdopole

Razantním způsobem také mění uživatelské prostředí, a to především z hlediska větších barevnějších ikon na levé straně, jež umožní rychlou koordinaci například mezi fotkami či seznamem přátel. Dále se naskýtá i možnost zaměnit sekci ‚Trending‘ za oblast takového obsahu, který bude relevantní na základě osobního výběru konkrétních uživatelů.

Flatbook je nepochybně správnou volbou pro ty, kteří chtějí Facebook používat elegantnějším a přehlednějším způsobem. Pokud by se však vyskytovaly potíže s používáním tohoto rozšíření jako takového, tak se může dotyčný vždy přepnout do původního rozhraní, jakým Facebook v aktuální době disponuje.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym