Backendisti.cz: první setkání zájemců o moderní backendové a cloudové technologie se blíží

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Už 16. června proběhne v prostorách smíchovského coworkingového prostoru Node5, první setkání vývojářů, kteří si libují v používání těch nejmodernějších serverových/cloudových technologií.

Řeč je o novém konceptu akcí s názvem Backendisti, za kterou stojí finanční startup Twisto, společně s vývojářským studiem fnx.io a Facebook ads platformou ROI Hunter, a který cílí na všechny vývojáře, kteří se motají okolo moderních backendových a cloudových technologií.

„Ať už backend v PHP, Pythonu, Ruby nebo .NET, vyplňujeme díru, kdy u nás žádná oborová setkání backendistů neexistují. Moc nás těší, že kapacita prvního srazu se zaplnila během pár dnů, a to jsme vytvořili jenom event na Facebooku. Rádi bychom z Backendisti.cz udělali pravidelná oborová setkání, do kterého se zapojí nejvýznamnější české technologické firmy a startupy,“ říká CTO Twisto a hlavní organizátor Viktor Stískala

A hned na premiérovém setkání se lze těšit na interesantní lineup. Představí se zde totiž například Martin Halamíček z českého startupu Keboola, který ukáže architekturu datové platformy Keboola Connection a popíše používání služeb jako: VPC, IAM, Autoscaling, Cloudformation nebo Lambda.

artstaq

Přečtěte si takéČeši startují první globální platformu, na které lze v reálném čase obchodovat s uměnímČeši startují první globální platformu, na které lze v reálném čase obchodovat s uměním

Dalšími přednášejícími poté budou Roman Pichlík z platformy pro ojeté vozy Hotcar.io, který se zaměří na používání AWS nebo Jakub Kulhan z Bayo, který popíše používání technologií Docker a Kubernetes.

Pro zájemce, na které se nedostalo, případně pro ty, kdo se nemohou osobně dostavit, pak bude připravený živý stream.

Začátek v 18:00, adresa: Node5, Praha 5 Radlická 180/50. Událost na Facebooku zde.

keboola

Diskuze (0)

Novinka

Anonym