Na pražském mDevCampu se představí zástupci Slacku, Instagramu nebo Spotify

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Už příští měsíc, konkrétně 17. června, proběhne v Praze v kinosálech Cinestar Černý Most: mDevCamp 2016, který můžeme s přehledem zařadit mezi jednu z nejočekávanějších vývojářských konferencí tohoto roku.

Kromě řady českých/slovenských zástupců z českého internetového byznysu, mezi kterými najdeme například známého herního vývojáře Jána Ilavského, se zde totiž představí i lidé, kteří stojí za vývojem miliardových technologických firem: Slack, Instagram, Twitter nebo Spotify. A to například: Ignacio Romero (Slack), Eric Rosenberg (Twitter) nebo Juan Manuel Serruya (Spotify).

Snímek obrazovky 2016-05-04 v 14.13.59

Přečtěte si takéLidl se chystá v ČR spustit vlastní eshopLidl se chystá v ČR spustit vlastní eshop

Hlavní témata jsou pak jasná a to konkrétně trendy v mobilním vývoji, designu i byznysu obecně.

“V tomto roce jsme se rozhodli vše posunout na novou úroveň, a proto jsme pozvali řadu hostů ze světa, podstatně jsme rozšířili kapacitu sálů, chystáme nabitý doprovodný program a hned dva velké večírky,“ popsal hlavní organizátor Michal Šrajer z Avastu a doplnil, že největší radost má z toho, že účast například přislíbili Lukáš Camra, první český vývojář, který začal pracovat v centrále Facebooku na aplikaci Instagram, nebo Ignacio Romero, vývojář a designér pracující na populárním komunikačním nástroji Slack.

Kromě řady odborných přednášek a workshopů, se pak můžete těšit i na místnosti s nejnovějšími chytrými zařízeními, virtuální realitou či drony nebo internet věcí. To vše zakončí dva velké večírky.

Registrovat se na akci, kterou organizuje společnost Avast, společně s STRV jako hlavním partnerem, můžete ZDE.

mdev

Diskuze (0)

Novinka

Anonym