Liftago v Brně, Bratislavě a Ostravě roste. Další města čeká franšíza

Liftago_Hand

Další z českých služeb, tentokrát agregátor taxikářů Liftago

0Zobrazit komentáře

Brzký vznik nového konceptu růstu připravuje česká taxi platforma Liftago. Kromě již aktivních měst jako Brno a nedávno přidané Ostravy, vidí totiž tvůrci příležitost i v ostatních, prozatím nepříliš aktivních krajských městech. Aktivní totiž začíná být i báze uživatelů a řidičů také v dalších lokalitách, kde Liftago prozatím z kapacitních důvodů nefunguje.

Řidiči se totiž i v těchto lokalitách už mohou registrovat a projít ověřovacím procesem, což tvůrci aplikace pravděpodobně brzy plánují využít. V  budoucnosti totiž zvažují model spolupráce na bázi franšízy s lokálními partnery, kteří by dostali přístup k datům o lokální nabídce a poptávce Liftaga a následně si za podíl na výsledcích města vzít na starost například komunikaci s řidiči, nastavování podmínek spolupráce, domlouvání business development dealů, odstraňování překážek růstu a podobně.

„Očekáváme, že další města v Čechách a na Slovensku budou zajímavou podnikatelskou příležitostí pro šikovné místní podnikatele či koordinátory. Model spolupráce s nimi však zatím neexistuje, věnujeme se růstu v největších městech.“ říká Ondřej Krátký, spoluzakladatel Liftaga.

spacex

Přečtěte si takéSpaceX to dokázalo. Raketa Falcon 9 vynesla do vesmíru japonský satelit a poté i úspěšně přistálaSpaceX to dokázalo. Raketa Falcon 9 vynesla do vesmíru japonský satelit a poté i úspěšně přistála

V současné chvíli jinak Liftago měsíčně podle posledních údajů odveze okolo 70 tisíc lidí, s tím, že nejvíce aktivních řidičů, konkrétně 1000 operuje v Praze, dále v Bratislavě (200 přihlášených řidičů), kterou s cca 100 přihlášenými řidiči doplňuje Brno a Ostrava.

Liftago_CzechCrunch

Diskuze (0)

Novinka

Anonym