Komunikační nástroj Slack vyrostl na 3 miliony denních uživatelů. Milion z nich je platících

slack
0Zobrazit komentáře

Nemá ani smysl popisovat, že růst necelé 3 roky starého startupu, který šel od začátku do světa s cílem omezit firemní komunikaci prostřednictvím e-mailů a chtěl nabídnout jednoduchou alternativu ke spojování lidí, je naprosto nezastavitelný. Je to teprve měsíc a půl, co jsme psali o tom, že Slack denně využívá zhruba 2,7 milionů uživatelů denně a tohle číslo se během takto krátké doby dokázalo rozrůst o dalších 300 tisíc na celkové 3 miliony denních uživatelů.

Co je ovšem zajímavější je fakt, že v únoru letošního roku měl Slack přibližně 675 tisíc platících uživatelů – nyní se dokázal vyšplhat na neuvěřitelných 930 tisíc, což je takřka 31 % nárůst během 3 měsíců. Podle blogu ho využívají desítky tisíc firem a dokonce 77 ze 100 nejlepších firem dle Fortune 100.

didichuxing2

Přečtěte si takéDo tohohle čínského přepravního startupu právě Apple investoval miliardu dolarůDo tohohle čínského přepravního startupu právě Apple investoval miliardu dolarů

Slack se se slibným růstem chce nyní zaměřit mimo americký trh, konkrétně do východní a jihovýchodní Asie. K tomu slouží několik nových nástrojů, mezi kterými je plná integrace s novými službami bez toho, aby je bylo nutné vůbec mimo Slack využívat, a na to navazující spuštění vlastního tržiště aplikací.

slackdata

Diskuze (0)

Novinka

Anonym