The Posting Tail: vesta, která vašemu psovi umožní pořizovat vlastní fotky na Instagram

Screen-Shot-2016-04-13-at-12.06.25
0Zobrazit komentáře

Instagram, jakožto stále oblíbenější sociální síť, už dávno neslouží pouze k zachycování a uploadování fotek ze soukromého života svých uživatelů. Své profily zde totiž začínají mít už například i zvířata, jejichž majitelé na Instagram umisťují různé foto momentky z jejich běžného dne.

Vyfotit ale například svého psa v nějaké zajímavé situaci, vyžaduje poměrně přesné načasování, a proto firma Pedigree ve spolupráci s reklamní agenturou Saatchi & Saatchi, vytvořila speciální vestu s názvem The Posting Tail, která má v sobě zabudovanou kameru, procesor Raspberry Pi a pohybový senzor.

iphone6s

Přečtěte si takéDalší prodejce v ČR nabízí službu, která vám dá při měsíční platbě pravidelně nový iPhoneDalší prodejce v ČR nabízí službu, která vám dá při měsíční platbě pravidelně nový iPhone

Vše následně funguje poměrně jednoduše. Pohybový senzor detekuje moment, kdy váš pes zavrtí ocasem, procesor Raspberry Pi na základě metody strojového učení pohyb analyzuje a rozhodne, zda je pes opravdu v daný moment štatný a pokud ano, vyšle signál kameře, která pořídí fotku, jež je následně uploadována na Instagram.

Díky integrované GPS se navíc uloží i konkrétní místo, kde byla fotka pořízena.

A zde je výsledek…

dog

Diskuze (0)

Novinka

Anonym