Tag Heuer prozradil cenu i zahájení prodeje prvních luxusních smartwatch s Androidem

Michal BenatzkyMichal Benatzky

a
0Zobrazit komentáře

Proslulé švýcarské hodinářství Tag Heuer představilo loňský listopad první luxusní smartwatch s Androidem, které byly přímou odpovědí na Apple Watch. Titanové hodinky Tag Heuer Connected s 1,5 palcovým displejem byly výsledkem spolupráce hodinářství s Intelem, který dodal procesor, a Googlem, jenž poskytl svůj operační systém Android Wear.

Na rozdíl od většiny konkurence jsou tyto chytré hodinky také voděodolné a to až do hloubky jednoho metru. Proti mechanickému poškození pak bude displej chránit safírové sklo. Výrobce v popisu výrobku také slibuje velmi realistické zobrazení ciferníku, které by mělo imitovat jak odlesky vnějšího světla, tak také stíny ručiček.

New-Apple-campus

Přečtěte si takéDíky recyklaci starých zařízení získal Apple loni zpátky tunu zlata za 948 milionůDíky recyklaci starých zařízení získal Apple loni zpátky tunu zlata za 948 milionů

O půl roku později prozrazuje slavná manufaktura také cenu a očekávaný termín dodání prvních kusů tohoto luxusního kousku nositelné elektroniky. Tag Heuer Connected Watch budou k dispozici na přelomu května a června, přičemž cena by měla dosahovat 36 900 korun. Dostupné by nové hodinky měly být v sedmi barevných variantách.

Synchronizovat lze hodinky s libovolným smartphonem, který běží na operačním systému stejném nebo vyšším, než Android 4.3 nebo iOS 8.2. Pořízení těchto hodinek má navíc jednou velkou výhodu, jelikož po dvou letech můžete Tag Heuer Connected Watch za příplatek dalších 1 500 dolarů vyměnit za o poznání luxusnější Tag Heuer Carrera Watch.

tag-h



tag-2

tag

Diskuze (0)

Novinka

Anonym