S tímhle nástrojem lze programovat s přímo integrovaným internetovým vyhledávačem

kite
0Zobrazit komentáře

Ne jeden programátor už se někdy pozastavil nad otázkou – proč vlastně musí neustále dohledávat nespočty navazujícíh informací nebo částí kódů na internetu a zbytečně si tak prodlužovat čas na dokončení práce. I při využití dvou oken nebo další plochy je to prostě omezení, které během jednoho pracovního dne může zabrat i několik hodin.

K vyřešení tohoto problému vznikl nástroj s názvem Kite, který přímo do vašeho editoru integruje vyhledávací funkce internetového prohlížeče a při psaní kódu v přehledném rozhraní nabízí rovnou navazující, vyhledané příkazy a funkce, které pravděpodobně budete chtít napsat. Zároveň je schopen opravovat základní chyby při přepisu.

hpspectre

Přečtěte si takéPodívejte se, jak vypadá nejtenčí notebook světa od HP, který konkuruje MacbookuPodívejte se, jak vypadá nejtenčí notebook světa od HP, který konkuruje Macbooku

Vyhledávané informace jsou pak zobrazeny přehledně v takovém formátu, aby neobsahovaly žádný balast kolem. To skvěle slouží především při čtení dlouhých dokumentací u integrace složitějších aplikací. Nástroj je momentálně schopen plného propojení s Terminalem a iTerm na OS X a dalšími editory jako Atom, Sublime Text, vim, emacs nebo PyCharm.

Kite prozatím běží ve své betaverzi a nedávno zabodoval na populárním Product Huntu jako jeden z nejvíce oblíbených projektů posledních měsíců. Pravděpodobně i proto zaujal několik zajímavých investorů, v čele se zakladateli PayPalu, Dropboxu, WordPressu nebo investory z SV Angel.

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym