Jančurova taxislužba Tick Tack poprvé mění podobu mobilní aplikace i její název

0Zobrazit komentáře

Pražská taxislužba Tick Tack, kterou v minulosti pod svá křídla přibrala přepravní společnost Student Agency Radima Jančury, zahajuje masivní expanzi. S tou souvisí i první větší změny v podobě redesignu mobilní aplikace i v jejím názvu samotném. Tick Tack, který se momentálně výhradně zaměřuje na přepravu v luxusních vozech Audi A6, se totiž spojil s Green Prague, jenž nabízí klasické automobily Škoda Octavia s pohonem na CNG.

Tendr na novou aplikaci, která dostala název „Taxi v Praze“ získala vývojářská firma The Funtasty, která se zaměřuje čistě na vývoj mobilních aplikací a na starost by měla mít verzi pro iOS, Android i pro Windows Phone, včetně propojení na backendové rozhraní. Nová podoba aplikace je již nyní k dispozici pro uživatele Androidu a po otestování bude dostupná pro všechny, zhruba do léta letošního roku.

exponea-tt

Přečtěte si takéSlovenský analytický startup Exponea získává investici 1 milion eur na další expanziSlovenský analytický startup Exponea získává investici 1 milion eur na další expanzi

V základu vypadá a funguje appka podobně jako konkurence v podobě Liftago, Hopin nebo Taxify, mimo jedné funkce, kterou je plánování jízd dopředu. Na určitou hodinu si tak lze přivolat taxík, který bude k dispozici – s podobnou funkcionalitou přišlo před časem Liftago, které umožňuje objednání taxíku ne ihned, ale rovnou za 15 minutový časový interval.

ticktack1

Momentálně by mělo jít při objednávce platit pouze v hotovosti. Platba kartou bude dostupná v další verzi, jejíž vydání se předpokládá ještě v tomto roce. Po dokončení jízdy pak lze klasicky přímo řidiče ohodnotit, což dává zpětný feedback na centrálu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym