Facebook začal u vybraných uživatelů testovat zobrazování počasí

Michal BenatzkyMichal Benatzky

Facebook-is-displaying-weather-information-in-users-News-Feeds
0Zobrazit komentáře

Uživatelé, kteří na svém smartphonu jako první věc po probuzení zapínají právě Facebook by mohli ocenit funkci, kterou největší sociální síť světa prozatím tajně testuje. Několik uživatelů totiž vypovědělo, že se na jejich hlavní stránce Facebooku začala zobrazovat také předpověď počasí.

Meteorologické výhledy jsme na Facebooku mohli zatím vidět například u vybraných událostí, kdy mohly pomoci s rozhodováním, zda se dané akce zúčastnit. Nyní to však vypadá, že by Facebook rád svým uživatelům nabízel předpovědi počasí každý den a to přímo pro oblast, kde se zrovna pohybují.

carscz

Přečtěte si takéVydavatelství VLP patřící Pentě kupuje server s automobilovou inzercí Cars.czVydavatelství VLP patřící Pentě kupuje server s automobilovou inzercí Cars.cz

Ačkoliv Facebook zatím žádné oficiální prohlášení nevydal, hlásí výskyt nového prvku uživatelé zejména ve Spojeném království a to jak majitelé smartphonů běžících na operačním systému Android, tak iOS. Na internet unikly také obrázky, jak nová funkce na Facebooku vypadá. Vedle výhledu na aktuální den, který je rozepsaný na hodiny tak víme, že novinka nabídne spolu s jednoduchou animací také krátký popis počasí.

 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym