Chatovací služba Slack chce zničit klasické volání vypuštěním další užitečné funkce

slack-4
0Zobrazit komentáře

Pro firmy už Slack, který funguje teprve necelé 3 roky, udělal neuvěřitelné věci, které dokázaly především začínajícím startupům ušetřit desítky hodin produktivního času tím, že se jim zásadně snížilo využití e-mailové komunikace. Slack, který využívá denně takřka 2,8 milionů uživatelů navíc získal v posledním kole financování 200 milionů dolarů na další rozvoj.

Nedávno nad to spustil alternativu pro Google Hangouts s názvem „Slack Calls“, která umožní volání mezi uživateli se sdílením obrazovky nebo své kamery přímo v rámci chatovací aplikace. Technologie pro to vychází částečně i z koupě startupu Screenhero, ve kterém působil český designer, Pavel Maček. Teď „Calls“ získají nečekané rozšíření.

pspc

Přečtěte si takéSony na dnešek chystá novinku, která konečně propojí Playstation s PC nebo MacemSony na dnešek chystá novinku, která konečně propojí Playstation s PC nebo Macem

V rámci beta přístupu je možné již od nynějška volat ze Slacku přímo i na mobilních zařízeních. Funkce je dostupná jak pro Android, tak pro iOS v nejnovější verzi aplikace a hovor jde vyvolat pouhým rozkliknutím šipky vedle jména v otevřené konverzaci, která rozjede dodatečné menu s možností „Call“. Volat pak jde jak pouze jednomu člověku, tak i lidem v rámci skupinové konverzace.

Kdy se ovšem dostane prozatím testovací funkce do reálného provozu, jasné není.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym