Tento zájezdový vyhledávač vám vybere dovolenou přesně podle vašeho rozpočtu

Michal BenatzkyMichal Benatzky

test
0Zobrazit komentáře

Největším omezením při plánovaní dovolené se pro většinu lidí stává finanční rozpočet, do kterého je třeba se vejít. Což s sebou samozřejmě nese spoustu kalkulací a vymýšlení. Webová stránka Wherefor ale nabízí zajímavé řešení. Pro její vyhledávač totiž není hlavním kritériem cílová destinace, ale rozpočet.

Stačí tak pouze zadat částku, kterou během dovolené chcete utratit, počet lidí, kteří pojedou, dobu zájezdu a místo odjezdu. Chytrý vyhledávač poté sám nabídne místa, která splňují stanovená kritéria, přičemž v úvahu bere cenu letenky a ubytování. Výsledky se navíc objeví na přehledné mapě světa.

hyperloop2

Přečtěte si takéPrvní Hyperloop Elona Muska možná vyroste v Evropě. Z Bratislavy do Vídně se dostanete za 8 minutPrvní Hyperloop Elona Muska možná vyroste v Evropě. Z Bratislavy do Vídně se dostanete za 8 minut

Důraz na rozpočtové omezení se tak stal hlavní výhodou oproti silnému konkurenčnímu prostředí, do kterého služba vstoupila. Přesto se ale tvůrci webu nakonec rozhodli pro uzavření spolupráce se službou Travelport.

Tento nápad, který v současné době čeká na svůj vlastní patent očividně zaujal nedávno také investory. Podle magazínu TechCrunch totiž Wherefor získal seed investici ve výši 400 tisíc dolarů (cca 10 milionů korun), s tím, že mezi investory je například i spoluzakladatel Expedie Richard Bangs.

Wherefor dokonce také nabízí financování celé dovolené. Pokud si tedy nemůžete dovolit zaplatit najednou například 500 dolarů za vybraný výlet, služba umožňuje rozdělit si platbu až na 12 měsíců a to na navíc zcela bez dalších poplatků.

travel

Diskuze (0)

Novinka

Anonym