Rozvozová služba Rohlik.cz zavádí novou funkci, která ušetří stovky korun na nákupech

0Zobrazit komentáře

Jeden z nejrozšířenějších online supermarketů u nás, Rohlik.cz, který slibuje doručení k zákazníkům již do 90 minut, plánuje v tomto roce několik zásadních změn vedoucích k plánovanému obratu 1,2 miliardy korun. K tomu by mu měla pomoci nedávná investice 50 milionů korun od stávajících investorů – Enernu, Mitonu, Benefio a logistické firmy Hopi.

Mezi novinkami je, kromě expanze do Brna a nedávno zavedený klub Rohlíček se speciálními slevami a cashbackem pro rodiny s dětmi, od dnešního dne také sekce Moje slevy. V té si mohou zákazníci nastavit až 5 produktů z katalogu, které budou chtít pravidelně po dobu 3 měsíců nakupovat v neomezeném množství za sníženou cenu. Díky tomu tak mohou během měsíce ušetřit minimálně stovky korun na běžných nákupech.

Restu_admin1

Přečtěte si takéPopulární služba na rezervace do restaurací Restu.cz se chystá expandovat na SlovenskoPopulární služba na rezervace do restaurací Restu.cz se chystá expandovat na Slovensko

Po 3 měsících si je možné produkty opět vyměnit. Pravdou je, že u některých typů potravin je Rohlík stále v té vyšší cenové relaci a nesnaží se nutně soustředit na nejnižší cenu na trhu, protože ta je provázána s jistou exkluzivitou rychlých služeb. Nicméně i tak jde o příjemnou přidanou hodnotu pravidelným zákazníkům.

rohlikslevy

Diskuze (0)

Novinka

Anonym