John Vanhara spouští novou a zjednodušenou službu na zakládání firem v USA

john-1

Zakladatel Shipito John Vanhara

0Zobrazit komentáře

Když v roce 2001 šel John Vanhara, kdysi ještě Jan Vaňhara, cestou ke svému štěstí v Americe, netušil, že se mu o jednu dekádu dále bude dařit tak, aby se dal považovat za jednoho z nejúspěšnějších Čechů v USA. Založil a prodal firmy jako XYZ Bikes, Shipito, které po 7 letech fungování odprodal za výrazně více než šestinásobek ročního zisku, nebo IncParadise na zakládání firem.

Ta byla vůbec jedna z prvních, kterou se mu podařilo dostat do fáze, kdy funguje samostatně a on sám se jí musí věnovat jen velmi minimálně. Nyní pod IncParadise spouští nový projekt s názvem IncNext, který by měl sloužit pro zjednodušené založení firmy v USA v několika krocích. Jednoduchá stránka popisuje hlavní výhody služby, co je součástí balíčku a porovnává ceny založení v jednotlivých státech USA.

wow

Přečtěte si takéFacebook spustil novou podobu „Like“, která zcela mění způsob reakce na příspěvkyFacebook spustil novou podobu „Like“, která zcela mění způsob reakce na příspěvky

Pak už si jen stačí vybrat název, doplnit několik potřebných údajů a během 2-3 dní máte firmu založenou. Součástí tohoto procesu je i ověření, zda již daná nebo podobná firma s vybraným názvem nefunguje a zároveň vytvoření jednoduchého loga. Jde tedy o řešení tzv. „vše v jednom“ a po jeho vyřízení můžete prakticky ihned začít fungovat.

incnext

V souvislosti s tím vyšla i delší dobu plánovaná kniha, tedy přesněji e-book, který slouží k lepšímu vysvětlení procesu, rozdílů mezi hlavními typy firem a výhod, případně nevýhod, založení firmy v určitých státech. Kniha je k dispozici ve formátu PDF s cenou nastavenou na 10 dolarech, tedy 240 korunách.

Foto: Shipito FB a JIC

Diskuze (0)

Novinka

Anonym