Instagram nově na webu zobrazuje už i notifikace

Michal BenatzkyMichal Benatzky

mac
0Zobrazit komentáře

Webové rozhraní Instagramu bylo vždy trochu přehlíženo. V poslední době se však stále více stává plnohodnotným způsobem jak si nejpopulárnější fotografickou síť světa prohlédnout. Kromě možnosti komentování a lajkování příspěvků mají navíc uživatelé v poslední době také možnost zkontrolovat si na webu svá upozornění.

Nyní se tak na horní liště vedle záložky profilu objevila také ikonka, kterou známe z aplikace pro Android a iOS. Způsobem zobrazování se však Instagram inspiroval u svého vlastníka. Stejně jako upozornění na Facebooku se totiž také notifikace na Instagramu objeví ve vysouvací liště.

socialbakers

Přečtěte si takéČeští Socialbakers spouští podrobné statistiky nových reakcí na FacebookuČeští Socialbakers spouští podrobné statistiky nových reakcí na Facebooku

Narozdíl od mobilní aplikace ale nejsou upozornění rozdělena na dvě části, kdy si můžete zvolit notifikace týkající se vlastního účtu nebo osob, které sledujete. Na webu jsou totiž k dispozici pouze informace týkající se vašeho profilu. Tato novinka je však dalším potvrzením trendu, kdy se webová platoforma Instagramu stále více přibližuje svému mobilnímu derivátu. Je tak možné, že se v dohledné době na webu dočkáme například také zpráv nebo přímého uploadu fotek.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym