Escape: Užitečný nástroj pro monitorování neproduktivních činností na počítači

Michal BenatzkyMichal Benatzky

Snímek obrazovky 2016-03-24 v 19.01.24
0Zobrazit komentáře

Jednoduchá aplikace Escape, dostupná pro zařízení běžící na operačním systému OS X, dokáže předložit jasný důkaz o tom, kolik času při práci na počítači trávíte činnostmi, které vás rozptylují od produktivní práce. Escape totiž monitoruje vaši činnost a zaznamenává všechny rozptylující aktivity v průběhu dní.

Pokud si tak během práce odskočíte na Facebook nebo Twitter, aplikace toto rozptýlení zaznamená a zanese údaj o čase stráveném neproduktivní činností do jednoduché tabulky. Zde jsou přehledně vidět všechny mimopracovní stránky, na které jste zavítali. Escape navíc rozeznává, jestli si sociální sítě opravdu prohlížíte nebo je máte jen otevřené na vedlejší záložce.

tesla

Přečtěte si takéTesla chce představit nový Model 3 již na konci března a s ním možná i výkonnější bateriiTesla chce představit nový Model 3 již na konci března a s ním možná i výkonnější baterii

Výsledky tak vypovídají pouze o čase, kdy jste se opravdu rozplytovali. Aplikace také ukazuje celkový počet vyrušení za dobu monitorování a průměrnou dobu za kterou se necháte vyrušit. K dispozici je ke stažení z App Store zcela zdarma a pochází od tvůrcu jiného populárního nástroje, FocusList, pro plánování pracovního dne nebo SelfControl k blokaci stránek a aplikací, které v určité hodiny nechcete používat.

Snímek obrazovky 2016-03-24 v 18.56.26

Diskuze (0)

Novinka

Anonym