Díky tomuto rozšíření dostanou vaše reakce na Facebooku podobu Donalda Trumpa nebo Pokémonů

Michal BenatzkyMichal Benatzky

reactions
0Zobrazit komentáře

Před nedávnem aktivoval Facebook svou prozatím největší revoluci v lajkování, která mimo klasického palce zavedla nově také šest dalších reakcí jako například smích, lítost, obdiv nebo rozhořčení. Pouhé dva týdny pak stačily kreativním vývojářům k tomu, aby uživatelům umožnili si nové emoce modifikovat.

V několika minutách má tak každý, kdo používá prohlížeč Google Chrome nebo Mozilla Firefox, možnost si místo nativních výrazů obličeje aktivovat například pokémony nebo grimasy Donalda Trumpa.

rap

Přečtěte si takéTvůrce mikropočítaře, kterého se prodalo 8 milionů kusů, přichází s novým modelemTvůrce mikropočítaře, kterého se prodalo 8 milionů kusů, přichází s novým modelem

Postup je přitom velmi jednoduchý a nevyžaduje žádné složitější instalace. Podle prohlížeče, který používáte si jen pro Chrome nebo Firefox stáhnete rozšíření, které se ve vašem prohlížeči následně zabydlí. Poté stačí pouze navštívit stránky Reaction Packs, kde si vyberete, jaký balík byste si rádi aktivovali. Jako poslední krok si stačí jen aktualizovat svou FB stránku, přičemž nové emoce už by měly být na svém místě.

Screen_Shot_2016-03-05_at_4.03.02_PM
Screen_Shot_2016-03-05_at_4.02.56_PM

Diskuze (0)

Novinka

Anonym