Český hardware startup Mitteo hlásí první investici. Ta ho oceňuje na 15 milionů korun

mit
0Zobrazit komentáře

V průběhu září minulého roku vyšel český startup Mitteo s prvními předobjednávkami, které dosáhly na několik milionů korun, pro svůj speciální elektronický terč sloužící k tréninku sportovní střelby propojené s cloudem a mobilním zařízením, kam se poté zapisují výsledky. Nyní po dokončení výroby prototypu a představení na výstavě získává Mitteo první seed investici, která ho podle investorů ohodnotila na 15 milionů korun.

Investice proběhla zatím pouze od jednoho investora, konkrétně Luboše Břendy, který je jednatelem ve společnosti LBT, s.r.o.. Peníze by pak měly sloužit především k finalizaci produktu a výrobě prvotních kusů, které půjdou na pokrytí předobjednávek stávajících zákazníků.

wework

Přečtěte si takéPopulární síť coworkingů WeWork získává další stovky milionů a valuaci 16 miliard dolarůPopulární síť coworkingů WeWork získává další stovky milionů a valuaci 16 miliard dolarů

Zakladatel Mitteo, Radim Novák, navíc dodává:

“Čekali jsme o náš produkt zájem, ale výsledky veletrhu předčily očekávání. Díky veletrhu jsme nyní ve fázi vyjednávání se třemi významnými světovými distributory a získali jsme další desítky předobjenávek.”

mitteo

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym