Tahle aplikace vás dotlačí k produktivitě. Pokud přestanete psát, dosavadní práce zmizí

flowstate-pr
0Zobrazit komentáře

Možná jste to někdy zažili, především pak, pokud pravidelně píšete články nebo musíte odevzat nějakou práci v časovém presu, ale nemůžete chytit slinu – snažíte se tomu za každou cenu vyhnout a nakonec to dopadne hůř, než se předpokládalo. Právě ve stresu ale ostatně lidé pracují většinou nejefektivněji a proto se v něm rádi uměle udržují, aby zlepšili svojí produktivitu.

Skvělým pomocníkem pro to může být nová aplikace Flowstate od developerů Overman, která kombinuje několik principů z již existujících projektů a dává je do nového kabátu a funkcionality. Po její instalaci si totiž zvolíte čas, který chcete strávit čistým psaním textu a font, kterým budete psát, protože vše probíhá přímo v rámci aplikace pro snadnější kontrolu vašich výsledků. Pokud přestanete psát na dobu delší než pět sekund, vše co jste dosud vytvořili, kompletně zmizí a je nenávratně pryč.

snoopdogg

Přečtěte si takéZnámý rapper Snoop Dogg investoval do další úspěšné mobilní aplikaceZnámý rapper Snoop Dogg investoval do další úspěšné mobilní aplikace

Flowstate se tak skvěle hodí na trénink, který by měl omezit distrakci k okolním objektům a na přecházení mezi úkoly. Většinou totiž běžně člověk stihne při efektivním psaní vytvořit souvislý text za zlomek času, než při několikahodinové, zdánlivě soustředěné práci s přecházením mezi úkoly.

Aplikace je k dispozici prozatím pouze na iOS, kde si jí lze pořídit za 9,99 dolarů, tedy zhruba 247 Kč, nebo na App Store pro OS X, na kterém stojí 14,99 dolarů, tedy 371 Kč. A i když jde o trochu kontroverzní věc, už si našla vyšší stovky až tisíce příznivců a boduje na populárním ProductHuntu.

flowstate

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym