Slevomat spouští novou gastro aplikaci Hele

Michal PtáčekMichal Ptáček

hele-pro-media
0Zobrazit komentáře

Tým stojící za největším českým slevovým serverem Slevomat.cz, spouští nový projekt. Na doméně Hele.cz, na které předtím pod křídly jablonecké investiční skupiny Miton fungoval v podstatě tuzemský klon portálu Yelp umožnující komukoliv hodnotit restaurace, kavárny a ostatní podniky, totiž nyní startuje aplikace zaměřená na instantní nakupování a slevové kupony. Ta se bude profilovat zejména v oblasti gastronomie a zábavy.

Největším rozdílem mezi Slevomatem a Hele pak má podle autorů být fakt, že Hele uživatelům bude nabízet pouze aktuální nabídku na základě geolokace, jež je platná pouze ihned nebo v daný den, díky čemuž uživatelé nebudou muset například kontrolovat, zda je v dané restauraci volno.

quora copy

Přečtěte si takéQuora spouští funkci, díky které si za odpověď na otázku vyděláte až tisíc dolarůQuora spouští funkci, díky které si za odpověď na otázku vyděláte až tisíc dolarů

„Restaurace a bary tak mohou tímto způsobem upozornit například i na své ‘Happy Hours’ nebo pokud mají zrovna v podniku prázdno. Očekáváme, že Hele bude mít do konce tohoto roku 15 000 objednávek měsíčně” říká jeden z tvůrců projektů Jan Šromek.

Aplikace je k dispozici pro platformy iOS a Android a vyzkoušet ji můžete zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym