Populární a podle mnohých aktuálně nejlepší emailová aplikace Polymail míří na iPhone

Michal PtáčekMichal Ptáček

polymail
0Zobrazit komentáře

Už nějaký ten měsíc je uživatelům operačního systému Mac OS X formou předběžného přístupu k dispozici emailová aplikace Polymail, která je podle mnohých tím vůbec nejlepším emailovým klientem, který lze momentálně používat. A to zvlášť poté, co byl z ničeho nic ukončen provoz oblíbené aplikace Mailbox, u které se právě tvůrci Polymail, jak sami přiznávají, velmi inspirovali.

Kromě vytříbeného designu totiž Polymail nabízí i spoustu užitečných funkcí jako trackování emailů, profily, odhlášení z newsletterů jedním klikem, plánování odeslání emailů a podobně.

wework

Přečtěte si takéJaké to je mít kancelář v miliardovém startupovém coworkingu WeWork?Jaké to je mít kancelář v miliardovém startupovém coworkingu WeWork?

Tvůrci aplikace se nyní každopádně rozhodli potěšit i majitele iPhonů, to když vydávají verzi aplikace i pro toto jablečné zařízení. Tak je jako v případě verze pro Mac ve fázi Alpha a je proto k dispozici na základě předběžného přístupu. Pro jeho přístup však na oficiální stránce pouze stačí zadat email a následně čekat několik dnů na schválení.

Potěší jinak i fakt, že k dispozici jsou kompletně všechny funkce, které najdeme u většího, desktopového sourozence.

Přihlásit do Alpha verze se můžete zde.

iphone2

Diskuze (0)

Novinka

Anonym