Tahle pilulka od českého umělce dokáže přehrát hudbu přímo uvnitř vašeho těla

unspecified
0Zobrazit komentáře

Čeští umělci jsou známí svojí vynalézavostí, která je nezřídka kdy dokázala dostat i za hranice, kde se jim podařilo prezentovat svoje umění širšímu spektru diváků. Jan Poope, vlastním jménem Jan Strmiska, v rámci své vlastní pořádané umělecné výstavy Prolapse of Love představí zajímavý koncept, díky kterému budete vnímat rytmus hudby úplně jinak.

Vymyslel totiž speciální pilulku o velikosti zhruba 3,5cm, kterou podobně jako endoskopickou kapsi spolknete a až během zhruba jedné hodiny projde základním trávicím trakcem, zažijete něco jedinečného. Pilulka Audiopill totiž dokáže na základě magnetických reakcí vibracemi bušit do vnitřností a tím dodat do těla úplně novou formu vnímání hudby.

solu-main

Přečtěte si takéSolu: nenápadný počítač ze dřeva, která má vlastní unikátní operační systém a vejde se do kapsySolu: nenápadný počítač ze dřeva, která má vlastní unikátní operační systém a vejde se do kapsy

S Audiopill, která by se měla prozatím vyrábět ve dvou barevných provedeních, by se rád Strmiska dostal až na crowdfundingový server Indiegogo, kde si reálně otestuje, zda je o něco takového vůbec zájem. Projekt samozřejmě vzbudil mnoho kontroverze, především z lékařského úhlu pohledu, který se na polykání jakéhokoliv zařízení s potencionálně nebezpečnými prvky do těla nedívá pozitivně.

Pilulka by nicméně měla vydržet až na 10 hodin zábavy, kterou si můžete předem dávkovat sami díky sepnutí magnetického relé, které je zapuštěno přímo v kapsli. Aktuální režim pak ukazuje kontrolní dioda a po přiložení magnetu si lze postupně nastavit režim na 95 BPM až 143 BPM.

To nejlepší je ale fakt, že po 30 sekundách od nastavení musíte kapsli polknout a pak už s nastaveným režimem až po dobu 10 hodin nic neuděláte, tedy pokud znovu nepřiložíte magnet pro vypnutí :).

unspecified-1
unspecified-2

Jan Strmiska na své cestě po Indii

Diskuze (0)

Novinka

Anonym