Populární portál Root.cz po 11 letech kompletně redesignoval

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Internetový server Root.cz, který se svojí 17 letou tradicí patří mezi nejkultovnější magazíny na českém internetu, se odhodlal k odvážnému kroku. Po dlouhých 11 letech totiž kompletně zredesignoval, když představil nový responsivní design, nové logo a také značné zjednodušení titulní strany.

Rychlé zprávičky nyní mají své místo v levém sloupci, s tím, že na homepage se oproti předchozí verzi zobrazuje také více článků. Větší prostor pak dostalo i oblíbené diskuzní fórum. Detail článku je také zjednodušený, kdy reklamy jsou z velké části přemístěny právě do levého sloupce.

ces6

Přečtěte si takéJaký byl CES 2016 v Las Vegas, na kterém se představily žhavé technologické novinky?Jaký byl CES 2016 v Las Vegas, na kterém se představily žhavé technologické novinky?

Nový“ Root.cz, který spadá pod vydavatelství Internet Info, stojícím například za provozem serveru Lupa.cz, také začal nabízet prémiové funkce, kdy uživatelé mohou přispět na provoz serveru a stát se tak jeho přímými podporovateli. Za to získají například možnost prohlížet Root.cz bez bannerů nebo speciální označení v diskuzním fóru. Cena je v tomto případě 900 Kč za rok.

detail
Detail článku
root-old
Předchozí design
root2
Historický, úplně první vzhled webu Root.cz

Diskuze (0)

Novinka

Anonym