Orée Board 2: stylová bluetooth klávesnice, která je vyrobena z jednoho kusu kvalitního dřeva

Michal BenatzkyMichal Benatzky

wooden-keyboard-walnut_1024x1024
0Zobrazit komentáře

Francouzská společnost Orée ukázala světu opravdovou lahůdku určenou pro všechny fanoušky technologií a designu v jednom. Je jí bluetooth klávesnice Orée Board 2 pro Mac, iPad a počítače s Windows, která je vyrobena z jednoho kusu vysoce kvalitního dřeva. Tomu samozřejmě odpovídá také cena, která je v případě tohoto výrobku nastavena na 150 eur, v přepočtu tedy asi 4 000 korun.

Klávesnice je pak konkrétně k mání ve dvou provedeních, které se liší právě použitým dřevem. Vybrat si totiž můžete variantu ze dřeva javorového nebo ořechového, přičemž kompletně dřevěné jsou samozřejmě také klávesy.

rezab

Přečtěte si takéJan Řežáb ze Socialbakers se dostal do evropského seznamu 30 pod 30 magazínu ForbesJan Řežáb ze Socialbakers se dostal do evropského seznamu 30 pod 30 magazínu Forbes

Orée také nabízí poměrně vysokou míru personalizace. Za dodatečných  30 euro si totiž na zadní stranu klávesnice můžete nechat vyrýt libovolný nápis o délce až 600 znaků. Kromě dvou druhů dřeva jsou navíc na výběr tři různé styly písma, které najdete na klávesách. K dispozici je pak také ochranné kožené pouzdro.

Firma Orée vyrábí kromě klávesnice také track pad Touch Slab, který je rovněž vyroben z jednoho kusu prémiového dřeva. Stejně jako Orée klávesnici, lze i Touch Slab pořídit za cenu od 150 euro.

keyboard

maple-keyboard-design_1024x1024 Oree-Keyboard-Font-Walbaum_1024x1024

ryha

slab

Foto : Orée

Diskuze (0)

Novinka

Anonym