Česká iOS aplikace Laundry Day druhou nejlepší na Product Hunt

Michal PtáčekMichal Ptáček

laundry-main
0Zobrazit komentáře

Přesně před měsícem jsme vám poprvé představili šikovnou mobilní appku Laundry Day od českého vývojáře Jana Pleška, která jistě najde využití ve spoustě domácností. Tato aplikace totiž dokáže přečíst často nepochopitelné „prací“ cedulky na oblečení a jednoduchým způsobem poradit, na kolik, jak a zda vůbec se má daný kousek prát. Stačí pouze aplikaci zapnout, na cedulku namířít fototaparátem, následně stisknout spoušť a to je vše.

Bezpochyby šikovná věc a navíc ve velmi povedeném vizuálním provedení od Mariána Brchana, což aplikaci vysloužilo i první místo na nedávné 21. AppParade pořádanou magazínem Médiář.cz.

A nyní boduje i v zahraničí. Laundry Day se totiž dostalo na stále populárnější portál ProductHunt, který se dnes naprosto jasně považuje za nejlepší místo k objevování nových startupů, mobilních aplikací, produktů a technologických vychytávek, kde od uživatelů jako Ryan Hoover (zakladatel ProductHunt) získala 193 hlasů a dostala se na celkové druhé místo.

laundryday

Přečtěte si takéJednadvacátou AppParade ovládl Jan Plešek s aplikací pro čtení cedulek na oblečeníJednadvacátou AppParade ovládl Jan Plešek s aplikací pro čtení cedulek na oblečení

Bezpochyby příjemná věc, která tvůrci aplikace přinese nejen spoustu nových stažení, ale vzhledem k tomu, že ProductHunt pravidelně navštěvuje světová technologický smetánka, včetně známých investorů, dost možná i několik nabídek k prodeji samotné aplikace.

Laundry Day je jinak k dispozici pro iPhone a za cenu 0.99 euro si ji můžete zakoupit ZDE.

laundry-2

laundry-day-1

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym